Fine og komfortable sko man kan danse i hele natten

0
747

For alle som har gått i høye hæler en hel kveld vil nok de fleste ha opplevd å ha verkende føtter mot slutten av festen, om ikke tidligere. Man ønsker selvsagt at skoene skal komplementere antrekket og med høye hæler føler man seg fort litt mer pyntet og klar for fest enn man gjør i flate sko. Dette gjelder antakeligvis særlig de av oss som setter pris på noen ekstra centimeter av og til.

Ulempen med de vakre stiletthælene er derimot at de ofte kommer med en ekstra pris man må betale, nemlig vonde og såre føtter. Med litt planlegging og prøving av sko er det likevel mulig å finne sko par som ikke gjør vondt å gå i, selv om man skal være på beina over lengre tid.

Unngå de høyeste hælene

Er målet med kvelden å kunne danse og ha det gøy, bør man definitivt begynne med sko-valget. Velger man sko som er ukomfortable vil man både risikere å få vondt i føttene, det vil synes at man ikke er komfortabel i skoene og det vil føles ubehagelig å gå og danse i dem. På tynne stiletthæler som er veldig høye vil man øke sjansen betraktelig for å ende opp med vonde bein og man har i tillegg ofte dårligere balanse i dem, som også vil gjøre det vanskeligere å danse som man vil.

Det finnes derimot mange sko å velge mellom hvor hælen ikke er fullt så høy og som ofte også er litt større så man får bedre balanse. Skal man lete etter brudesko er det ofte særlig viktig at skoene er komfortable, slik at man kan nyte kvelden uten at skoene plager en. Hos JJ’s House kan man finne et stort utvalg av brudesko, enten man ønsker et par som er litt høyere, sko med lavere hæl eller noen søte ballerinasko.

Gå litt med skoene før du skal bruke dem en hel kveld

Dersom man har gått til innkjøp av helt nye sko for en spesiell anledning, bør man passe på å gå dem inn litt før man skal ha dem på en hel kveld. Dette er særlig viktig dersom man vet at man kommer til å være mye på føttene i løpet av festen. Man kan fint gå med skoene litt hjemme først for å forsikre seg om at de kjennes bra på føttene både når man går og står. Man kan også gå korte turer i dem, for eksempel til en middag eller til postkassen for å få gått dem inn litt.

Dette gjelder selv om man har kjøpt sko som ikke har så veldig høy hæl eller om man har valgt helt flate sko, ettersom stoffet rundt hælen og anklene ofte kan være noe stivt og ubehagelig når skoene er helt nye.

Selv om man ikke velger stiletthæler finnes det også en mengde andre typer sko man kan gå med til fest, som noen fine sneakers, støvletter eller boots avhengig av årstid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here